Salangen-Nyheter

Lar Målselv gjøre sine vurderinger:

– Nå er det bare vente

Ibestads ordfører, Dag-Sigurd Brustind ønsker å etablere et eget interkommunalt legevaktsamarbeid med Salangen og Lavangen om Målselv trekker seg fra den nåværende avtalen. Foreløpig er det stille i saken.

HAMNVIK: Ibestads ordfører, Dag-Sigurd Brustind ønsker å etablere et eget interkommunalt legevaktsamarbeid med Salangen og Lavangen om Målselv trekker seg fra den nåværende avtalen. Foreløpig er det stille i saken.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Etter at Målselv kommune signaliserte at de nå overveier å trekke seg ut av den interkommunale legevaktsordningen. I et intervju til nettavisen i høst utrykte ordfører i Ibestad kommune, Dag-Sigurd Brustind at han frykter dette vil medføre store økonomiske konsekvenser for de resterende kommunene som blir igjen i denne legevaktsordningen, om Målselv kommune som står for en betydelig del av det økonomiske i dette samarbeidet velger å trekke seg. han utfordret da ordførerne i Salangen og Lavangen om å være med å se på en alternativ løsning om interkommunal legevakt, noe begge forøvrig var svært positiv til.

Blir i løpet av våren

Ibestad kommune har gjort sine vedtak i denne saken, og venter nå på at Målselv kommune skal fullføre den prosessen de nå er inne i vedrørende saken. – Jeg vil tro at dette vil skje i løpet av våren, inntil videre er det ingenting å gjøre i denne saken, opplyser ordfører i Ibestad kommune, Dag-Sigurd Brustind til nettavisen.

Hør også intervjuet med Brustind fra i høst:

Endres legevaktordningen?