Salangen-Nyheter

Forebyggende trafikksikkerhetstiltak:

Nå er det blitt 60-sone

For alle som benytter seg av Fylkesvei 7810 mellom Laberg og Lavangsnes kan nå glede seg over at farten er redusert til 60 km/t. Det er Sjøvegan Maskin og Transport AS som har oppdraget.

OTTERÅ: For alle som benytter seg av Fylkesvei 7810 mellom Laberg og Lavangsnes så vil nå farten være en annen. Nå er det 60 sone!

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Det har lenge vært ytret ønske om at det må gjøres sikkerhetstiltak på Fylkesvei 7810 mellom Laberg og Lavangsnes, og i høst kom beskjeden om at hastigheten skulle reduseres til 60 kilometer i timen. Folk forventet at arbeidet med å sette opp de nye skiltene ikke kom til å starte før til våren, men nå har arbeidet startet. En av de som har vært aktiv i denne saken om fartsreduksjon er Ina Mienna Vimme som forteller hun er svært glad for at arbeidet nå er i gang. – Dette vil bety at alle som bruker veien til å gå tur, kan føle seg litt tryggere, sier hun.

Mange myke trafikanter langs veien

Ina forteller at det er mange som benytter seg av denne relativt lite trafikkerte veien for å gå tur, henne inkludert, og da med barnevogn. – Siden jeg er i mammapermisjon så har jo jeg muligheten til å gå turer når det er lyst, men for de som jobber så blir jo turene lagt til kveldstid når det er blitt mørkt og ettersom det ikke er gatelys langs veien her så vil det jo fremdeles være viktig at man er synlig når man er ute å går. Men, at det nå er kommet opp nye skilt med redusert fartsgrense er veldig glade for, opplyser Mienna Vimme overfor nettavisen.