Salangen-Nyheter

Campingen ferdig med sesongen

Nå er det slutt for i år

Ved Elvelund Camping har Tor Arne Chruickshank og resten av staben opplevd en god sommersesong. I dag onsdag stenges dørene for i år. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

Nok en sommersesong er over, og for Tor-Arne Chruickshank og Elvelund camping har det vært en god sesong både med campinggjester, spisegjester og fiskere. Campingen som besøkes godt av lokalbefolkningen for sitt gode middagstilbud, spesielt på søndagene, kan se tilbake på gode kundetilbakemeldinger også i år.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Fisket

Ettersom Elvelund camping ligger idyllisk til innerst i Sagfjorden rett ved utløpet til den populære Salangselva er det en god del fiskegjester innom campingplassen i løpet av sommeren, både for overnatting eller for å få fiskekort i vassdraget. I et innlegg på sosiale medier forteller Chruickshank om en god sesong på fiskesiden.

- Salangselva stenger for fiske i dag 1.september. Det har vært fisket en god del sjørøye i starten av sesongen  og sjøørretfiske har vært litt under normalår. Villaksen er fredet på 24 året og vi vil ikke nå gytebestandsmålet i år heller. Det er fisket etter pukkellaks med stang, harpun og garn. Totalt er det oppfisket ca 180 pukkellaks, skriver Chruickshank.