Salangen-Nyheter

Salangskalenderen 2023:

Nå er kalenderen ute!

Salangskalenderen 2023 er nå ute for salg. Fotoklubben håper så mange som mulig kjøper kalenderen, også i år. Foto: Jon Henrik Larsen

Salangen Fotoklubb har nok en gang produsert en flott kalender, nå for året 2023.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 02.12.2022 kl 00:56

Annonse

Kalenderen inneholder fine bilder som skal være gjenkjennbare med motiver fra Salangen. Kalenderen har vært produsert siden rundt 1990, og er med på å finansiere drifta av fotoklubben. Salangen fotoklubb har mange flinke medlemmer, som stadig er ute for å fange de gode øyeblikkene og de gode motivene.

- Vi har mange flinke medlemmer i klubben som bidrar med fine bilder til Salangskalenderen. Allerede i august/september starter arbeidet med kalenderen. Da er det å plukke ut fine bilder fra alle årstidene. Det er da bilder som medlemmene i fotoklubben har knipset som til slutt blir satt sammen til kalenderen. Vi har et opplag på 600 kalendere som selges nå. Kalenderen blir solgt på blant annet Extra på Sjøvegan, YX-stasjonen og Mazhar Mathus. I tillegg så får vi bestillinger fra hele landet, også fra utlandet, så kalenderen har vært veldig populær, forteller medlem av Salangen Fotoklubb, Roger Åmo til nettavisen.

Et godt resultat

Salangskalenderen i år er et veldig godt produkt og en fin julegaveide for mange. Det har den vært i mange år.

- Det er 25 bilder i kalenderen i år. Vi merker at etterspørselen er gått litt ned. Folk har kalendere på telefonen nå. Men vi ser at kalenderen likevell er en veldig god presentasjon av oss i fotoklubben, sier Roger Åmo.

I år er det 10 fotografer som har tatt bilder til kalenderen. I tillegg feirer Salangen Fotoklubb 40 år som klubb, og derfor er kalenderutgaven i 2023 som jubileumsutgave å regne.

- Forsidebildet på årets kalender er tatt av vår Anne Lise Hansen. Det er et veldig flott og typisk Salangen-motiv, sier Roger Åmo fornøyd.

Gjerne flere

Salangen Fotoklubb er en aktiv klubb som har mange aktiviteter.

- I dag består klubben av personer fra ungdommer til pensjonister, men vi ønsker oss gjerne flere inn i klubben. Vi møtes som regel to ganger i måneden, og da er det utveksling av erfaringer, og vi setter opp kurs også. Vi har mange som er veldig flinke fotografer med i klubben, og vi utveksler både erfaringer og kunnskaper slik at vi gjør hverandre gode. I tillegg har vi både utstillinger og konkurranser. Men det er plass til flere medlemmer dersom det er noen som har interesse for foto, så her er det bare å ta kontakt med oss, avslutter Roger Åmo til nettavisen.