Salangen-Nyheter

Gaute ønsker nye kunder velkommen:

- Nå kan alle trene her

Gaute Olsen ønsker alle velkommen til å trene på senteret. Nå utlyser han også en navnekonkurranse. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Gaute Olsen (bildet) har som kjent overtatt utstyret etter Friskhuset på Sjøvegan. Nå gjør han treningssenteret mer tilgjengelig for nye kunder med nytt nøkkelsystem for medlemmer.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Siden i sommer har rundt 70 personer trenet fast på treningssenteret på Sjøvegan. Alle er veldig fornøyde. - Nå har vi fått nøkkelkort- system her på bygget. Det fungerer slik at du tegner medlemsskap hos oss på Maxi Miljø og får tilgang på senteret innen en viss tidsramme på dagene med hjelp av en nøkkelbrikke, noe liknende som var tidligere her, sier Gaute Olsen til nettavisen.

Her er nøkkelbrikkene som man får når man blir medlem på treningssenteret. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Innmeldingene kommer

Mange har allerede begynt og melde seg inn som medlemmer og fått tildelt nøkkelbrikke. - Vi håper på å kunne få iallefall rundt 100 medlemmer som vil bruke senteret fast, sier Gaute. Nå har senteret også fått en fast rutine på vask, slik at treningslokalene blir vasket to ganger i uken.

Trenger ett navn

Nå som senteret stadig utvikles, trenges det også et skikkelig navn. - Vi har jo veldig lyst at folk kan komme med forslag på navn på treningssenteret. Vi ønsker jo at det kan være ett kreativt navn som alle liker. Forslag kan leveres inn hos oss på butikken, avslutter Gaute Olsen.