Salangen-Nyheter

Trer av fra hovedkomiteen:

- Nå kan jeg være gjest!

Ronald Martinsen ser frem til å gå som leder i hovedkomiteen og slappe av under neste års arrangement. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: I desember vil Millionfisken starte salget av festivalpass for neste års store fiskekonkurranse. Etter ti år i hovedkomiteen skal nå Ronald Martinsen tre av og kan endelig være deltaker under arrangementet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Ronald Martinsen er leder i hovedkomiteen og han kunne formidle at salget vil starte 9. desember og de gjør dette fordi at de opplever at flere gir bort festivalpass i julegaver. - Mye av arrangementet blir å følge samme lest, man forandrer ikke en suksessoppskrift. Likevel blir det noen justeringer. Det er også mulig at vi kan røpe en av de første artistene til salgstart, røper Martinsen til nettavisen. Han nevner også at folk burde være tidlig i år med å kjøpe billettene i desember når de er på rabatt til 31. desember.

Trer av

Selv om salget av festivalpassene vil starte snart nevner Martinsen at det er altfor tidlig å planlegge hvordan neste store fiskekonkurranse kommer til å være. I tillegg har han vært i hovedkomiteen i ti år og nå ønsker han å fratre seg rollen etter nyåret. - Det blir rart å gå av, men jeg føler at jeg har bidratt for bygda i 10 år, og det kan være veldig greit med nye koster med nye ideer. Jeg har stått på i lag med de andre og det har vært fantastisk å jobbe sammen med dem, men nå ser jeg frem til å være gjest under arrangementet, sier Martinsen og ler avslutningsvis til nettavisen.