Salangen-Nyheter

Den nye båthavna tar form:

Nå kommer flytebryggene

Her kommer flytebryggene til Rolf Jørgensen AS med båten M/s Silver Line fra Nor Lines. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: I helga kom de første flytebryggene til den nye båthavna som skal etableres i sentrum i forbindelse med molloen som er oppført. - Det går fremover nå, sier eier av molloen, Tommy Jørgensen i Rolf Jørgensen AS.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I mai i 2018 kjøpte selskapet Rolf Jørgensen AS den 270 meter lange moloen på Sjøvegan. Kjøpesummen var kroner 550.000,-. Siden den gang har arbeidet med å utvikle moloen pågått i en jevn fart. Intensjonen for at Jørgensen gikk inn og overtok moloen som de selv hadde ansvaret for å bygge i sin tid for Millionfisken, er at de ønsker utvikling på Sjøvegan. - Vi vil tilrettelegge for båtplasser, både for salg og leie der. Vi skal legge ut strøm og navigasjonslys på enden av den, sier Tommy Jørgensen til nettavisen.

Her kommer de første flytebryggene inn til land ved siden av moloen i sentrum av Sjøvegan. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Flytebrygger på plass

Fredag kveld kom de første flytebryggene til moloen på plass. De kom sjøveien til Salangen med fartøyet M/s Silver Lake som tilhører Nor-Lines, og ble slepet inn til molo-området med liten båt. Tommy Jørgensen er glad for at ting nå endelig tar form. - Det har gått litt treigt på grunn av avklaringer som måtte på plass fra kommunens side i forhold til molloen. Men vi har kjøpt flytebrygger og vi håper og få dem montert i løpet av sommeren, sier Jørgensen til nettavisen.

ANNONSE
Annonse