Salangen-Nyheter

Volleyballturnering i Lauvhallen:

Nå må dere melde på!

Det er Lise Berg Vimme og Rita Jørgensen som arrangerer denne turneringen. FOTO: GRY MALIN MYRLAND

Det er Lise Berg Vimme og Rita Jørgensen som arrangerer denne turneringen. FOTO: GRY MALIN MYRLAND

TENNEVOLL: Førstkommende lørdag 10.mars arrangeres det volleyballturnering i Lauvhallen. Nå håper arrangørene på at mange melder seg på.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det er Lise Berg Vimme og Rita Jørgensen som er sammen med Lavangen idrettsforening å arrangere dette. - Det blir veldig artig å sosialt, forteller Jørgensen. Vi har satt en aldersgrense på dette som er 15 år.


Vær kreative

De som melder seg på må gjerne være kreative og kle seg ut. Dere må finne et navn på laget deres og dere må ha en lagleder, står det på Lavangen kommunes hjemmesider. Det koster 200 kroner per lag. Det koster også 50 kroner per person å delta. Det blir ca 70-75 kroner å delta per person.


Meld dere på

- Vi ønsker en manneturnering og en dameturnering, forteller en av arrangørene Rita Jørgensen. Hvis at det kommer inn et blandet lag, så vil disse da spille i herreklassen. Vi håper at så mange som mulig melder seg på. Vi har satt opp en slags påmeldingsfrist som er i dag onsdag 7.mars, forteller hun til nettavisen. For spørsmål eller påmelding så kan dere ta kontakt med Lise Berg Vimme på telefon 950 86 433 eller hos Rita Jørgensen på 481 780 80.


Egen facebookgruppe

- Fram til nå har vi fått 7 damelag og 1 herrelag som har meldt seg på. Vi har hørt at flere har nevnt at de ville være med, men de er litt treig med å melde seg på. Vi håper jo selvfølgelig på mange flere lag. Det blir en artig turnering. Vi har kafe med mye godt også, dette skriver Lise Berg Vimme i en melding til nettavisen. Det er kanskje noen der ute som tenker at de gjerne skulle vært med, men at de ikke er nok spillere til et lag, så har damene funnet et løsning. - Vi har laget en egen facebookgruppe som heter volleyball turnering. Der kan folk bli med. Uansett om det er for å få info eller for å se om at det kanskje er andre som ikke har klart å stiftet et lag, avslutter Lise Berg Vimme.

Annonse