Salangen-Nyheter

Utnytter stengetiden:

Nå renoveres Maloneys

RENOVERER: Det bygges på Maloneys pub på Sjøvegan. FOTO: TORBJØRN KOSMO

SJØVEGAN: Det er aldri så ille at det ikke er godt for noe. Det tenker i hvertfall Kjell Gundersen og Andreas Bay ved Maloneys pub.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Grunnen til det er at korona-krisen både på godt og vondt har ført med seg muligheter og konsekvenser.

Bay og Gundersen har valgt å fokusere på mulighetene. Begge to stod nemlig i lokalene til Maloneys pub og holdt på med renoveringsarbeid. Det er riktignok ikke bare i førsteetasjen det jobbes.

- Vi vil ikke si så mye om det som gjøres oppe. Det skal være en overraskelse, men det vil bli noe helt annet, forteller Gundersen, som er er innredningsansvarlig og initiativtaker i puben. Renoveringen av lokalene hadde en spesiell timing, forklarer Gundersen.

- Byggingen er en kombinasjon av god og dårlig timing. Vi skulle ha åpnet på lørdag i andreetasjen, men nå fikk vi plutselig veldig god tid. Forhåpentligvis blir kvaliteten bedre siden vi har så god tid nå, sier han.

MYE Å GJØRE: Det er ikke mangel på hverken arbeid eller materiale i lokalene til Maloneys. FOTO: TORBJØRN KOSMO

Andreas Bay, daglig leder i Maloneys pub, oppfordrer salangsværingene til å ta turen til puben når det en gang i framtiden er mulig å møtes på byen igjen.

- Vi har alltid åpne dører for de som vil bli med. Blir det flere kunder blir det oftere åpent. VI har klart å drive dette stedet på dette nivået i halvannet år. Det har vært såpass bra at folk har vært fornøyde med det vi har fått til. Vi er mange nok til å drive på dette nivået, forteller Bay.

Gundersen forklarer at Maloneys pub ønsker å være et tilbud for alle.

- Vi skal være et tilbud for alle. Det ser vi på snittet på alderen til kundene våre. Det er alt fra de på 18 til de som er 75, forteller han.

RENOVERES: Det ser slik ut på Maloneys pub i øyeblikket. FOTO: TORBJØRN KOSMO