Salangen-Nyheter

87 bobiler kommer til Salangen:

Nå samles bobilfolket!

Per Tore og Tove ser begge frem til treffet neste helg. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

SJØVEGAN: Den 22. juni kommer faktisk 87 bobiler til Sjøvegan bobilparkering. Dette i forbindelse med at Norsk bobilforening, region nord avholder årsmøte. Denne gang er det lagt til Salangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Det er ikke hver dag det kommer så mange bobiler til Sjøvegan bobilparkering. Stedet er jo blitt utrolig poulært, og blir benyttet av mange bobilentusiaster gjennom hele året. - Ja vi har faktisk hele 87 påmeldte biler og 171 personer fra hele landsdelen til vårt årsmøte, som begynner med innkjøring allerede kl 09:00 på morgenen den 22. juni. Selve årsmøtet vil foregå i Salangen kulturhus, og blir åpnet av ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo kl 18:00. I år er det helt vanlige og ordinære årsmøtesaker på agendaen, og etter selve møtet blir det festmiddag, med dans til musikk av bandet "Allegro". På lørdagskvelden blir det båltenning med sosialt samvær på bobilparkeringen, forteller medlem i bobilforreningen og caravanist, Per Tore Hauglid

Sosialt

Skal vi tro det som forhandlerne av bobiler sier, så er salget stigende, og at det gjerne blir dyrere og nyere biler som kommer på veiene, som har det meste du kan tenke deg når du skal ha det komfortabelt ut på tur, og vi undres jo litt på hvorfor. - Det er helt klart at det ikke er bare årsmøtet som denne gangen trekker så mange mennesker og bobiler hit til Sjøvegan, men det er det sosiale og at folk treffes, å rett og slett har det trivelig sammen. Vi ser også at medlemstallet øker og at det blir også yngre folk som melder seg inn i foreningen. Det er jo mange fordeler å være med i bobilforreningen. Blant annet kan jo nevnes, rabatter på gass til bobilen og når du kjører innom campingplasser rundt om i landet får du også rabatter, forteller Tove og Per Tore Hauglid til nettavisen.

Bobilen til Tove og Per-Tore betyr alt for dem. Det er lagt ned mange døgn i denne bilen. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

Betyr alt.

I den senere tid er jo bobilene blitt utstyrt slik at bilen kan brukes hele året. - Ja for oss så betyr bobilen alt, og vi bruker den mye og hele året. Slik samfunnet er blitt, så besøker jo ikke folk hverandre, så vi bruker bobilen og drar rundt på ulike treff og også andre turer. På grunn av at vi er medlemmer i bobilforeningen, så har vi fått masse nye bekjentskaper, og vi har det veldig trivelig og sosialt. For på våre turer så treffer vi alltid både kjente og ukjente som vi blir kjent med. Bobilen betyr så mye for oss, at vi ville solgt mye, før vi ville solgt bobilen, avsutter Tove og Per Tore til nettavisen.