Salangen-Nyheter

SjøvegAND River Race 2019:

Nå selges andene!

Trine Amundsen og Lisa Nordhus er to av de mange korpsmedlemmene som engasjerer seg med andeløpet hver sommer for Salangen Musikkforening. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAND: Lørdag startet salget av ender til det tradisjonelle SjøvegAND River Race som arrangeres hvert år av Salangen Musikkforening. Andekappløpet har blitt en kjær og morsom tradisjon for mange hver sommer.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I helga var to av medlemmene i Salangen Musikkforening utenfor Rema 1000 i sentrum med rugekassen for å selge ender til det store SjøvegAND river Race som kjøres den 6. juli i sommer. De solgte ikke levende fugler, men heller badeender som slippes løs under kappløpet ved Andelund Camping i Salangen. Lisa Nordhus og Trine Amundsen som lørdag var "andemødre" håper de klarer å slippe løs 1600 plastender nede ved Salangselva.

Slik ser loddene ut når du har kjøpt en and til løpet. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Andreplass er viktigst

I SjøvegAND River Race er det den som kommer på ANDreplass som vinner storpotten på 30.000 kroner. - Tidligere år har vi solgt alle 1600 endene, og vi håper at vi får solgt like mange i år, sier Lisa Nordhus bestemt. Rugekassen kommer til å være i sentrum på lørdagene frem til 6.juli, foruten om lørdag 15.juni for da er korpset på Nordnorsk Musikkstevne i Kabelvåg. En bandeand koster bare 100 kroner, og folk kan kjøpe flere samtidig.