Annonse
Salangen-Nyheter

Inviterer til jubileumsfest:

Nå skal de feire "Kåre"

Det er snart to år siden Dina og Andreas Bay åpnet retrokafeen Kåre på Kaia på Sjøvegan. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Det er snart to år siden Dina og Andreas Bay åpnet retrokafeen Kåre på Kaia på Sjøvegan. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: I slutten av denne måneden fyller kafeen Kåre på Kaia to år. I den forbindelse inviterer Dina og Andreas Bay til en liten jubileumsfest, samtidig åpner de avdelingen i 2.etasje som er en utvidelse av kafeen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Tiden flyr i godt selskap, og det er allerede snart to år siden Dina og Andreas Bay åpnet Kåre på Kaia i Sjøvegan. Lørdag 30. september markeres to års jubileet for Kåre på Kaia med først ordinær kafé frem til klokken 16, da stenger de dørene noen timer før det klokken 18:00 er duket for fotballkamp i første etasje hvor Chelsea møter Manchester City i Premier Leauge. For de som ikke ønsker å se fotball vil det være mulighet for å sitte å sosialisere i den splitter nye utvidelsen av kafeen i andre etasje som vil være åpen for anledningen.

Det er enda litt arbeid som gjenstår i den nye delen av Kåre på Kaia, men Andreas Bay understreker at det skal være klart til den 30. september. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

En mer sofistikert Kåre

Selve jubileumsfesten starter i etterkant av fotballkampen og er åpen for alle i begge etasjene. - Frem til den 30. skal trappen mellom første og andre etasje være ferdig, slik at man slipper å gå rundt ute for å komme opp. Lokalet oppe er vi begge veldig fornøyde med, det kommer til å bli i den typiske Kåre-stilen, men litt mer sofistikert enn i første etasje ettersom lokalet også vil fungere til utleie og til lukkede arrangementer utenom, for eksempel til konfirmasjon, julebord og lignende. I tillegg har Kåre på Kaia fått en ny og spennende meny, med et bredere utvalg lunch retter, og med noen alternativer til de som er litt ekstra sulten, reinsdyrskarbonader og en spennende salat.

Annonse