Salangen-Nyheter

Bardu korforening inviterer til show:

Nå skal de hylle Abba

SJØVEGAN: Den 9. februar skal Bardu korforening endelige sette til liv et glittende show de har øvd på i nesten ett år, de skal ta for seg de svenske paljettbekledde pop-heltene fra 70-tallet med en spennende vri.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I nesten ett år har Bardu korforening øvd jevnt og trutt på låter de har satt sammen til en meget fengende setliste basert på Abba sine mange slagere. Leder for koret, Helen Angell forteller til nettavisen at det har vært en interessant prosess å jobbe med dette materialet, noe som har ført til at de har valgt å t seg tiden med det for å forsikre seg om at det ferdige produktet som skal presenteres blir best mulig. – Det har vært spennende tid, og vi har tatt på oss dette arbeidet med åpne armer. Noen vanskeligheter har vi møtt på, ettersom dette er litt utenfor de sjangere som koret tidligere har jobbet med, men nå føler vi at vi har løst det på en god måte, og her bør vel også nevnes vår dyktige drigient, Asbjørg Utby, forteller leder av Bardu korforening, Helen Angell til nettavisen.

Den svenske pop-gruppa som regjerte verden i perioden 1972 til 1982 lever enda i beste velgående på sine mange plater, til sammen er det estimert at gruppa har solgt mellom 325- og 400 millioner plater.  

To forestillinger samme dag

Konserten finner sted på Setertun på Setermoen i Bardu, lørdag den 9. februar og settes opp i to forestillinger, den første starter klokken 16:00 og den andre klokken 19:00. Billetter kan enten kjøpes hos Luggen frisør på Setermoen, eller via Vipps på 68057. Billetten koster 250 kroner, og om man betaler med vipps må man spesifisere med klokkeslett hvilken av forestillingene man ønsker.