Salangen-Nyheter

Tiden inne for årets storviltjakt:

Nå starter elgjakta

Lars Kai Nordmo og hans jaktlag har i dag startet årets elgjakt. - Jeg ser virkelig frem til jakta i år. I fjor var jeg syk på dette tidspunktet, sier Nordmo. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN/BEKKEBOTN: Rundt omkring kommunen, så er jaktlagene klare får årets store happening, nemlig den årets elgjakt. Det er også jaktlaget hvor Lars Kai Nordmo (bildet) er medlem av sammen med opp mot ti andre jegere.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Mange jegere har store forventninger til årets jakt som starter i dag 25.september. Noen er godt erfarne jegere, mens andre er med for første gang. - Det er klart at det er både store forventninger til årets jakt. Når det gjelder selv jakta så er jo været avgjørende. noen forteller at det beste er når det er litt vind og regn, men jeg vet nå ikke det. Uansett så er det flott å være ute i skogen sammens med gode jaktkompiser. Vi har en god tradisjon på å koke bålkaffe, fortelle historier til hverandre, forteller Lars Kai Nordmo til nettavisen.

Gleder meg

På morgenen i dag startet jakta.- I år er det spesielt gledelig for meg å kunne gå på jakt. I fjor kunne jeg ikke være med på grunn av sykdom, så dette skal bli morsomt. Laget vårt teller rundt 10 personer, og derav er det en dame som er med fra i år. Det blir spennende, og jeg vet jo at damene er flinke jegere, og velger å ikke skyte før dem er sikker på at det blir treff. I år har vi tilsammen 13 dyr vi kan felle. Av totalen er det 4 okser, 3 kyr og 6 kalver. Om vi klare det gjenstår å se, men vi har klart vår kvote før, så vi håper det går greit  i år også, forteller en spent jeger, Lars Kai Nordmo til nettavisen.