Salangen-Nyheter

Nå starter sesongen

I morgen søndag er det igjen klart for fotballkamp på Idrettsheia. I den første kampen i år får vi se Salangens 4.divisjonslag for menn møte Ringvassøy. Daglig leder Ronny Jørgensen (bildet) håper banen blir snøfri.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 11.10.2010 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Daglig leder i SIF Fotball, Ronny Jørgensen (innerfelt) ser fram til den første fotballkampen på Idrettsheia i år. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Alt er klart til årets første fotballkamp på Idrettsheia i morgen, søndag 18. april. Det er kampen med 4. divisjonslaget menn til Salangen som skal møte Ringvassøy, som forhåpentligvis tar plass på kunstgressbanen på Idrettsheia. Kampen skulle egentlig ta plass på Ringvassøys hjemmebane, men den var dessverre ikke spilleklar. Daglig leder i SIF Fotball, Ronny Jørgensen håper på godt vær, slik at kunstgressbanen på Idrettsheia er klar til søndag ettermiddag. - Vi oppfordrer folk likevell til å ta på seg og ta med seg varme klær, sier Jørgensen.

Klare for kamp

SIF oppfordrer alle til å ta turen til Idrettsheia i morgen.  Det loves god underholdning og god stemning på tribunen, og i kiosken kan det fristes med pølser, vafler, kaffe og annet. - Vi er klar for kamp. Vi må få vekk snøen på banen, og dersom snøen ikke stopper, ser det dårlig ut for kampen. Så bortsett fra den overraskende mengden med snø, så er alt klart, forteller daglig leder i SIF Fotball, Ronny Jørgensen til nettavisen.