Annonse
Salangen-Nyheter

Crossløp på Bardu motorsportsenter:

Nå venter eksoslukt!

NMK Bardu arrangerer løp i Bardu i helgen. FOTO: NMK BARDU

NMK Bardu arrangerer løp i Bardu i helgen. FOTO: NMK BARDU

SETERMOEN: Lørdag og søndag holdes det crossløp av NMK Bardu på Bardu motorsportsenter. Det blir tre løp lørdag og tre løp søndag, altså masse action.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Løpet er et minneløp for Arne og Kari Steien, som donerte plassen løpene skal foregå på til NMK Bardu. Det starter opp lørdag klokken 12.00, og da blir det tre innledene løp. Søndag er det to innledene løp til før finalen. På banen dukker blant annet Stian Bjørnås opp, som er kjent for å gjøre det bra i crossbilen.

Aktiviteter for hele familien

Under arrangementet er det åpen kiosk og mat på grillen. På lørdagen blir det et rebusløp for barna, hvor de får spørsmål de skal fylle ut og de får en liten premie. Søndag er det et sykkelløp for de minste, hvor alle deltakere får en medalje hver. NMK Bardu har også fått samlet inn en fin mengde med diverse premier som de blir å trekke ut til publikum. Så dersom du er glad i motorsport, ta deg en tur innom Bardu motorsportsenter i helga.

Sikkerhet først

I NMK Bardu er de opptatt av sikkerhet og at det er lagt opp til at folk ikke skal bli skadet. Banen er bygd sikker og slik at ingen skal kunne kjøre av. Bilene som skal kjøre har krav som må godkjennes før de får kjøre. Førerne har spesielle drakter som værner dem, og der er blant annet brannsikker. Og selvgfølgelig har førerne hjelm på seg når de kjører.

Annonse