Salangen-Nyheter

Skårvika-Karavika:

Naimak til åpningen

Gang- og sykkelstien mellom Karavika og Skårvika (bildet) er blitt utrolig flott. Målselv Maskin har gjort en utrolig god jobb. FOTO: STATENS VEGVESEN

Gang- og sykkelstien mellom Karavika og Skårvika (bildet) er blitt utrolig flott. Målselv Maskin har gjort en utrolig god jobb. FOTO: STATENS VEGVESEN

SJØVEGAN: Lørdag ettermiddag skal gang- og sykkelveien mellom Skårvika og Karavika offisielt åpnes. Regionvegsjef Torbjørn Naimak (bildet) kommer til åpningen.

Publisert:

Annonse
Annonse

Lørdag 12. september kl. 17.00 inviterer Troms fylkeskommune og Statens vegvesen til offisiell åpning av ny gang- og sykkelveg langs fylkesvei 84 Karavik-Skårvik. Troms fylkeskommune har ansvaret for fylkesvegene, avgjør hvilke prosjekter som skal gjennomføres hvert år og gir politiske føringer for utvikling av fylkesvegene. Det er Statens vegvesen som normalt planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder fylkesvegene på vegne av fylkeskommunen.

Åpning ved busslommen i Karavika

Åpningen vil foregå ved bussoppstillingsplassen i Karavika, og Statens vegvesen oppfordrer så mange som mulig til å gå eller sykle til åpningsstedet. Fylkesråd for samferdsel og miljø i Troms fylkeskommune, Ivar B. Prestbakmo (Sp), regionvegsjef Torbjørn Naimak, ordfører Sigrun W. Prestbakmo (Sp) og avdelingsdirektør i Vegvesenet, Geir Jørgensen, vil være tilstede på åpningen.

Veien stenges

På grunn av sikkerheten for alle som er tilstede på åpningen, stenger vegvesenet veien i tidsrommet klokken 16:50 og 17:40. Den blir åpnet igjen så fort arrangementet er over.