Salangen-Nyheter

– En studietur for næringslivet:

Næringsaften i Salangen

I fjor var de blant annet på studietur i Lavangen. Neste torsdag går turen til Salangen.

SJØVEGAN: Den 3. mai kommer næringslivs-aktører fra Gratangen og Narvik på besøk til Salangen i forbindelse med næringsaften. I løpet av kvelden blir det omvisning på Salangfisk og middag med presentasjoner på Kåre på Kaia.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Næringsaktører fra Gratangen og Narvik kommer den 3.mai til Salangen for å bli bedre kjent med det lokale næringslivet. Fungerende leder for Gratangen næringsforum, Ruben Åkenes forteller at de i fjor var på lignende besøk både i Lavangen og i Narvik. – I Lavangen var det hovedsakelig fokus på reiseliv, og vi var på besøk hos Fjellkysten, Lauvanger Mikrobryggeri og Lapphaugen, og ble bedre kjent med flere aktører som også leverer gode tilbud og som har hatt god drift over mange år og som tør å satse og jobber hardt for å levere et godt produkt, både innen reiseliv og innen privat sektor, forteller Åkenes til nettavisen. Han ser veldig positivt på å nå besøke Salangen og bli bedre kjent med det lokale næringslivet.

– Viktig å bli kjent 

I Salangen er det Astafjord Utvikling som skal være vert for næringsaften. Bjørn Nordmo ved Astafjord Utvikling forteller at han på vegne av Astafjord Utvikling sammen med Salangen Næringsforening og Salangen kommune setter stor pris på dette besøket, og at han både håper og tror at kvelden vil bære frukter. – Det er veldig viktig å bli bedre kjent på tvers av kommunegrensene, sier Nordmo.

ANNONSE
Annonse