Salangen-Nyheter

Bye Berg Elektro utvider:

Her blir det nye kontorlokaler

Nå skal Bye Berg Elektro flytte sine kontorer opp i 2.etasjen på dette bygget. I dag holder de til i kjelleren på bygget.
 Foto: Jon Henrik Larsen

Nå skal Bye Berg Elektro flytte sine kontorer opp i 2.etasjen på dette bygget. I dag holder de til i kjelleren på bygget. Foto: Jon Henrik Larsen

Bye Berg Elektro som holder til i det gamle Hegge-bygget på Sjøvegan, nærmere bestemt i Kongsveien 68 flytter nå sine kontorer opp i 2.etasje.

Publisert:

Annonse
Annonse

Alt har sin tid. Nå er tiden over for Bye Berg Elektro AS med å ha kontorer og lagerlokaler i kombinasjon i kjelleren på det tidligere Hegge-bygget på Sjøvegan. Nå blir nesten hele bygget tatt i bruk til bedriftens virksomhet.

- Vi flytter opp med kontorer i 2.etasje på bygget. Her blir det også møterom, spiserom, arkiv, toaletter med mer. Det er jo totalt 240 kvadrat som står ubrukt i 2.etasje, nå blir det 160 kvadratmeter til kontorer og bedriftens virksomhet, sier daglig leder Tormod Berg til nettavisen.

Daglig leder for Bye Berg Elektro AS på Sjøvegan, Tormod Berg forteller til nettavisen at de nå tar i bruk mer av bygningsmassen de eier i Kongsveien 68.
 Foto: Jon Henrik Larsen

Daglig leder for Bye Berg Elektro AS på Sjøvegan, Tormod Berg forteller til nettavisen at de nå tar i bruk mer av bygningsmassen de eier i Kongsveien 68. Foto: Jon Henrik Larsen

Leilighet

Bye Berg Elektro AS har overtatt bygget etter Jensen Elektriske AS som eide dette før.

- Nå skal vi også tilrettelegge for en leilighet på 80 kvadrat i 2.etasje, ved siden av våre kontorer. Nede i kjelleren blir det i fremtiden bare lagerplass for virksomheten, forklarer Tormod Berg til nettavisen.

Det er ingen tvil om at bedriften satser og er kommet for å bli med lokalisering i Salangen!.