Salangen-Nyheter

Ta turen til "69° Nord"!:

Nærmer seg russerevy

De har allerede begynt å henge opp plakater og den 30. april braker det løs inne på Salangen kulturhus. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Den 30.april inviterer russen ved Sjøvegan videregående skole til årets russerevy; 69° Nord. Revysjef Malin Markussen forteller at de har skrevet det meste selv, men at de også har funnet litt informasjon på nett.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Den siste tiden har en gruppe russ fra Sjøvegan videregående skole jobbet sammen som både skuespillere, forfattere, komikere og scenearbeidere når de skal sette sammen årets russerevy. Revysjef Malin Markussen forteller at de har hatt et bra samarbeid den siste tiden og at de har fått til en god del sketsjer. – Det meste har vi skrevet selv, men vi har og vært inspirert av ting vi har funnet på nett. Revygruppa består i dag av 19 russ, og de som er med har vært veldig dyktige å bidra, og alle er med å jobbe, forteller Markussen varmt.

Revysjef for russerevyen 2018, Malin Markussen oppfordrer alle til å ta turen til revyen deres den 30. april klokken 20.00. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Russepresidenten foreslo temaet

Slik det ser ut nå tror Malin de har stoff nok til en forestilling på omlag en og en halv time. Navnet på årets revy er "69° Nord". – Vi drøftet lenge om hva som skulle være temaet og navnet på årets revy, men så var det russepresidenten som foreslo at vi skulle lage en lokal vri på underholdningsserien 71° Nord. Jeg oppfordrer alle til å komme på revyen får og samtidig være med å støtte opp om russen, oppfordrer revysjef for russerevyen 2018, Malin Markussen.

ANNONSE
Annonse