Salangen-Nyheter

Offentlig åpning tidsfestet:

Nærmer seg stor- åpning!

Daglig leder ved Extra Sjøvegan, Agnar Magne Fossbakk gleder seg stort til åpningsdagen av det nye Extra-bygget. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Siden det første spadetaket med nybygget til Extra Sjøvegan, kan byggeherre og daglig leder, Agnar Magne Fossbakk endelig røpe når den offentlige åpningen skjer. - Det blir noen tøffe uker framover, sier han.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 09.02.2018 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

Nybygget som skal huse Extra Sjøvegan i framtiden er beskrevet som topp moderne. Fasilitetene er nesten dobbelt så stor enn butikken som brukes i dag. Lagringsmulighetene blir flerdoblet, og daglig leder ved Extra Sjøvegan, Agnar Magne Fossbakk har sett på alle detaljene som for eksempel omhandler praktisk plassering av varene deres. - Ikke bare blir det mer oversiktlig og enklere å finne fram til det kundene våre vil ha, men det blir også simplere for våre ansatte å gjøre jobben sin, sier Fossbakk stolt. og kommenterer at de ansatte i alle år har gjort en fantastisk jobb i butikken, og fortjener en mer moderne og praktisk arbeidsplass. Datoen for den offisielle åpningen er satt  til 15. mars.

Det nye Extra-bygget tar gradvis form, og skal offisielt åpnes torsdag, 15. mars. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Tømmer butikken

Ut februar måned blir ikke kundene ved Extra Sjøvegan å merke en særlig stor pågang av alt som skjer bak kullissene, men når vi skritter over til mars håper butikksjefen ved Extra Sjøvegan at besøkende kan smøre seg inn med litt tålmodighet. - Vi begynner veldig smått å selge ned på varer i butikken. Da er det mulig at vi kanskje går tom for noen få varer mot de siste dagene før flyttingen starter for fullt, informerer Fossbakk, og legger videre til at posten garantert blir å holde stengt dagen før åpningen. - Vi skal prøve å holde butikken åpen til siste dag, men det er bestemt at Posten må holdes stengt den ene dagen. Kundene våre får litt tilbake med knallgode tilbud på den store dagen i midten av mars, avslutter Fossbakk stolt og fornøyd til nettavisen.