Salangen-Nyheter

En uke igjen til søknadsfristen:

Nærmer seg UKM

Det nærmer seg UKM så er det bare en uke igjen av søknadsfristen. Kulturskolerektor i Salangen, Bjarne Dahlberg forteller at han håper folk melder seg på i løpet av de neste dagene så de får tid å gjøre forberedelsene.

SJØVEGAN: Det nærmer seg UKM så er det bare en uke igjen av søknadsfristen. Kulturskolerektor i Salangen, Bjarne Dahlberg forteller at han håper folk melder seg på i løpet av de neste dagene så de får tid å gjøre forberedelsene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er ikke lenge igjen til UKM og i den forbindelse ønsker kulturskolerektor i Salangen, Bjarne Dahlberg å minne om at det ikke er lenge igjen til søknadsfristen går ut, og oppfordrer dermed folk om å bruke de kommende dagene til å sende inn sin søknad. – Jo fortere søknadene kommer inn jo lengre tid har ungdomsrådet som er arrangører tid til å forberede seg. Det ser ut til å bli et spennende og variert innhold, med både piano, sang, film og det er store sannsynligheter for at det også blir teater. For de som skal søke er det bare å gå på UKM sine nettsider å fylle ut et enkelt søknadssjema, opplyser Dahlberg.

Les også:

I mars blir det UKM