Salangen-Nyheter

SIF Turn på BKTS 2018:

– Neste år arrangerer vi

– Det var veldig spennende å være der oppe å få se den nye turnhallen deres. De har fått en veldig fin hall med både skumgummigrop og trampoline, i tillegg til fjæring i gulvet, sier leder for SIF Turn, Isabell Sørensen til nettavisen. FOTO: SIF TURN

TROMSØ: I helga var 31 turnere fra Salangen på barnkretsturnstevne i Tromsø. Leder for SIF Turn, Isabell Sørensen opplyser at det var omlag tusen turnere som var med å deltok på dette stevnet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Hele ett tusen turnere var i helga samlet i Tromsø når det var duket for barnkretsturnstevne (BKTS) i Tromsøhallen på Templarheimen. Dette er et trenings- og oppvisningsstevne for gymnaster fra 1. til 6. klasse. Leder for SIF Turn, Isabell Sørensen forteller at det var en begivenhetsrik helg hvor de unge gymnastene fikk prøve seg i den nye turnhallen som er etablert i Tromsø. – Det var veldig spennende å være der oppe å få se den nye turnhallen deres. De har fått en veldig fin hall med både skumgummigrop og trampoline, i tillegg til fjæring i gulvet, sier Sørensen.

Slik ser det ut når tusen gymnaster er samlet for turnstevne. FOTO: SIF TURN

BKTS2019 til Salangen

Hele helga var det fullt kjør med defileringer, oppvisning, diskotek og åpen turnhall for å nevne noe. Med hele 1000 turnere krever dette sin del av både logistikk og øvrig organisering, og til neste år er det ingen ringere enn SIF Turn som skal arrangere BKTS 2019. – Vi har allerede sett litt på de utfordringene som ligger rundt det å måte huse tusen gymnaster i tillegg til reiseledere og trenere gjennom en hel helg. Vi håper kommune og næringsliv ønsker å være med å støtte opp om dette, det blir et stort arrangement om vi får det til, og det vil være gode muligheter for næringslivet å reklamere, sier leder for SIF Turn, Isabell Sørensen avslutningsvis.