Salangen-Nyheter

Gratangsturneringen-2017:

Nesten hundre påmeldte

Aleksander Biti håper at årets Gratangsturnering blir den beste for både deltakerne og publikum.

Aleksander Biti håper at årets Gratangsturnering blir den beste for både deltakerne og publikum.

GRATANGSBOTN: Forberedelsene til Gratangsturneringen som i år skal være 16. til 18. juni i Gratangsbotn, er godt i gang. Det forventes at det blir stort engasjement, med både fotball og store artister.

Publisert:

Annonse
Annonse

Det er tredje året Gratangsturneringen går av staben, og de håper at de skal få samme stemning som tidligere år, og krysser fingrene for at de skal få sol og godt vær. Forberedelsene er godt i gang og det er stort engasjement for å melde seg på til arrangementet. - Det er enda en måned igjen til påmeldingsfristen går ut, og det er allerede nesten hundre lag som er påmeldt, så vi er godt i rute, forteller prosjektleder Aleksander Biti til nettavisen.

Gratangsturneringen i fjor trakk til seg mange spillere og tilskuere, selv med litt gråvær. I år er det et håp om å få sola med fotballgleden og musikken. FOTO: PRIVAT

Mange besøkende

I år er det hele tre band som skal stå for underholdningen, og Aleksander skryter over mange gode økonomiske bidragsytere i regionen. I tillegg er det mange som benytter seg av de øvrige tilbudene foruten fotballspill. - Jeg har ikke noen eksakte tall over hvor mange som besøkte Gratangsturneringen i fjor, men det var et bra oppmøte av besøkende, avslutter prosjektleder for Gratangsturneringen, Aleksander Biti.