Salangen-Nyheter

JC Anker satser nye veier:

Nettbutikk lansert !

Denne uken ble nettbutikken til Jon Christian Anker og JC Anker lansert på nett. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Nesten nøyaktig ett år etter butikken åpnet har JC Anker nå også åpnet butikk på nett. Her finner man masse spennende kashmirprodukter, samt at man kan lese om bedriften.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

JC Anker er et internettbasert selskap som selger sine produkter, både igjennom nettet og som grossist til øvrige forettninger. - Det er et familiebasert selskap som har sine butikklokaler i den gamle Åsbakk Elektro- butikken i sentrum av Sjøvegan. JC Anker ble etablert høsten 2010 og har spesialisert seg på produkter i ren kasjmirull.

Ullklær

Kasjmirulla er lett, varm og så klør den heller ikke. - Ulla kommer fra kasjmirgeita i indre Mongolia. Plaggene er laget av denne ulla har tradisjonellt vært luksusplagg, men noe av tanken bak oppstarten av JC Anker har vært "Cashmere to the people" eller kasjmir for folk flest, sier en tydelig fornøyd Jon Christan Anker til nettavisen.

Klær

Ulla som klærne til JC Anker er laget av er ganske tynn, men de varmer godt og klør ikke. - De trenger ikke vaskes så ofte, men når den skal vaskes må anvisningen følges godt, for at ikke den fine ulla skal bli ødelagt, sier Anker. De produktene som selges på nettet i dag er blant annet, luer, votter, skjerf, gensre, cardigan, babytepper og slumrepledd. 

Sjekk ut nettsidene her !

ANNONSE
Annonse