Salangen-Nyheter

Lavangen SP sin nominasjonsliste:

Ni ungdommer på lista

På bildet: Sandra Borch (t.v) og Marthe Røkenes (t.h) er begge å Lavangen Senterpartis kommunevalgsliste. FOTO: LAVANGEN SENTERPARTI.

Særlig er det unge kvinner å finne på listen. Varaordførerkandidat Sandra Borch (22) er fornøyd med listen - Jeg er ufattelig stolt av å represente en av ni ungdommer på listen, sier Borch. På spørsmålet om hva som er grunnen til det store unge engasjementet svarer Borch: - Jeg tror det er et resultat av den politikken Arbeiderpartiet har ført som har vekt et enormt engasjement hos de unge, og som gjør at de vil være med å bidra til at kommunen satser på større ungdomstiltak, sier Borch.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

AnnonseUngdommene på listen til Lavangen Senterparti

:

2. Sandra Borch, 22 år

4. Anne Kari Hommedal, 27 år

8. Lasse Nyborg Olsen, 18 år

10. Marthe Røkenes, 22 år

14. Maria Kristiansen, 18 år

15. Stian Gulstad, 28 år

18. Chatrine Jørgensen, 19 år

19. Simon Rydningen, 22 år

20. Ina Antonsen, 18 år- Myrseth: Ung ikke poeng i seg selv

Cecilie Myrseth er leder i nominasjonskomiteen i Lavangen Arbeiderparti. - Lavangen Senterparti kan godt være stolt av at de har så mange ungdommer på lista, men det er jo ikke et poeng i seg selv. Vi er stolt av at vår liste er representativ for hele kommunen, med kandidater i alle aldre og med god geografisk spredning. Hun synes at lista til Lavangen Senterparti ikke er like bra når det gjelder geografisk spredning. På listeforslaget til Lavangen Arbeiderparti står det tre som er under tretti år:

4. Kristine Haugen (født i 1981)

6. Siw Johnsen (født i 1993)

14. Tirill Røstvold (født i 1993).