Salangen-Nyheter

Bardu IL sykkel arrangerer:

Niende rittet i rekken

FOTO: RUNE ISVIK

SETERMOEN: Med distanser på 55 og en halv, 33 og en halv og omtrent 12 km avvikles Reistadrittet 23. juni på Setermoen i Bardu kommune, det skriver Bardu IL sykkel i en pressemelding.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Reistadrittet arrangeres av Bardu IL sykkel. Løpet fokuserer på en profil for ungdom, mosjonister, familier og de som satser hardere på terrengsykling. Barduhallen er stedet for både start og målgang. Det er fjerde året Barduhallen har blitt brukt. I hallen blir det også å være sekretariat.

Spent på deltakertallet

I fjor hadde rittet 130 deltakere, og tidligere har tallet vært oppe i 170, så hvor mange som er med i år blir spennende, sier Roy Steinar Hansen som er kontaktperson for rittet til Salangen-Nyheter.

FOTO: RUNE ISVIK

Bruker skytefelt

Løypa er lik som året før og går på veier og stier rundt Setermoen. Profilen har også store likhetstrekk med løypa som blir brukt under Birkebeinerrittet. Sideveier og veiene inne i Setermoen Skytefelt har blitt utnyttet maksimalt for å forme løypa som skal sykles.

Ikke et trimritt

En tidligere deltakere sa for noen år siden at løypa hadde alt, han kom i mål med et smil men var utrulig sliten, forteller Hansen.

– Dette er ikke et trimritt, vi har kun klasser for turritt og anbefaler deltakerne til å virkelig teste seg selv i bakkene, avslutter Hansen med.

Påmelding finnes på reistadrittet.no og via Facebook-siden deres.