Salangen-Nyheter

En siste avkobling før julestria:

NN All Star Band til Garsnes

Lørdag kveld kommer Nord-Norsk All Star Band til Grasnes brygger for å spille. Geir-Ove Mortensen lover gromme cover-låter og mye spilleglede. Konserten starter rundt klokken 23:00. FOTO: PRIVAT

GARSNES: Neste lørdag kommer Nord-Norsk All Star Band til Garsnes Brygge for å spille. Geir-Ove Mortensen lover gromme cover-låter og mye spilleglede. Konserten starter rundt klokken 23:00.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 17.11.2018 kl 00:00

Annonse

Vi nærmer oss den hektiske høytiden hvor stressnivå og gløggsalg stadig når nye høyder, så hva er vel da bedre enn å ha seg en skikkelig kosekveld med senkede skuldre og topp livemusikk av en gjeng rutinerte musikere som kjører på med kjente og kjære klassikere. Da er det bare å legge nesa ut mot Garsnes brygger lørdag kveld når den spilleglade gjengen i Nord-Norsk All Star Band kommer for å holde en liten konsert. – Vi så dette som en gylden mulighet for å ha en liten konsert denne kvelden ettersom vi nå har alle musikerne samlet i området i forbindelse med Kjølenkoret konsertene. Det blir kjente og kjære cover-låter, og KUN grom-låter som bandet selv liker å spille, så man kan trygt si at det er kun av ren spilleglede at vi gjør dette her, forteller Geir-Ove Mortensen som spiller gitar og mandolin i Nord-Norsk All Star Band.

Hektisk, men artig helg

Rundt klokken 23:00 entrer musikerne scena på Garsnes Brygge, og da har de akkurat hatt tid til en matbit og en pust i bakken ettersom de tidligere den kvelden skal opptre sammen med Kjøenkoret i Gratangen. – Vi er jo glade i å spille, og selv om det er en ganske hektisk helg med rigging, lydprøver og konserter med koret. Det er mulig at vi også får med noen av solistene fra koret med på scena under denne konserten, opplyser Mortensen til nettavisen. Nord-Norsk All Star Band består av Steinar Korkstad på trommer, Øyvind Nilsen på bass, Tore Nedgård på keyboard, Torgrim Åsbakk på gitar og Geir Ove Mortensen på gitar og mandolin, I tillegg kommer Tom Andersen som skal synge.