Salangen-Nyheter

Bolt observert i Sjøvegan sentrum:

Noen har en skrue løs

Denne bolten ble funnet på veien like ved siden av parkeringsplassen i Sjøvegan sentrum.

På søndag ettermiddag dukket det opp noe på veien i Sjøvegan sentrum som for noen kanskje vil sette i gang litt kaldsvette i pannen. Det var nemlig en middels stor bolt som ser ut til å ha vært svært rusten, før den deretter har knekt av hva enn den tilhørte.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sporet på bolten ser ut til å være slipt nesten flat, noe som også kan være årsaken til at den har falt ut fra festet sitt. Bolten er middels stor, og kan muligens ha tilhørt alt i fra noe smått som feste for veiskilt, eller noe større som bil, bilhenger eller andre større maskiner.

Bolten viser klare tegn på slitasje, og var nok uansett klar til å skiftes ut.

Smårester

Det er vanskelig å slå 100 prosent fast nøyaktig hvor denne bolten faktisk hører til, ettersom de ofte er en del av et større og mye mer avansert puslespill enn en enkel journalist kan forklare med få velvalgte ord.

Heldigvis har undertegnende en helt ufarlig teori på hvorfor akkurat denne bolten dukket opp i sentrum. Siden det har foregått en del gravearbeid i sentrum denne uken, kan det lett tenkes at dette er en bitteliten del av smårestene som allerede er ryddet bort i fra området, forhåpentligvis.