Salangen-Nyheter

Revygruppa søker damer og jenter:

– Noen må jo holde oss i ørene

Revygruppa «16 gale og en rett» har flere «damer» på scenen, men nå søker de flere faste medlemmer som vil være med og skape litt sprell og moro. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

ÅNSTAD: Revygruppa "16 gale og en rett" ser snart etter navnebytte. Nei, de har ikke fått ny og streng eier, men de søker etter flere medlemmer som vil være med å lage humor. – Det er en del arbeid å skrive revy, sier leder, Harald Holte.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Snart sparker revygruppa "16 gale og en rett" i gang igjen og skal planlegge flere krumspring fra scenekanten i Åndervåg. Gjenget som årlig prøver å levere ekslusivt show med sprøe kostymer og konturelige hendelser fra bygda søker nå etter flere medlemmer, og i følge leder, Harald Holte; gjerne flere jenter og damer. – Det betyr ikke at vi ikke vil ha menn og gutter, men vi er mye mannfolk som dominerer. Da blir det kanskje litt enspora humor, kanskje litt for grovt til tider. Da er det godt å ha noen til å holde oss i ørene, sier Holte og ler.

Revygruppa bruker mye tid og energi på å være kreativ. Dette gir sin betaling i form av helt vanvittig morsomme aftener og gode tilbakemeldinger fra publikum. FOTO: REVYGRUPPA «16 GALE OG EN RETT»

Masse oppgaver

En revygruppe skal ofte bestå av et blandet gjeng, og selv om man er med, betyr det ikke man må stå på scenen om en eller liker å bygge fasaden opp bakfra. – Det ligger mye arbeid i å drive revy, spesielt når man er litt få folk. Da blir det mange dobbeltroller, og kostymebytte underveis. Man er svett og utpeisa etterpå altså, forklarer Holte, og bemerker de også trenger revyskribenter som kan komme med nye innspill. – Jo flere som er med, jo mer kan vi få med oss av det som skjer i bygda. Også er det kjekt å ha hjelp med å lage kostymer, hjelpe med kafé og prate "mannskjit", avslutter Holte.

Revygruppa er tilgjengelig med kontakt på Facebooksiden deres, og leder, Harald Holte kan også kontaktes på tlf: 450 14 466 om du vil melde din interesse til den helsprøe revygruppa.