Salangen-Nyheter

SIF Turn fortsetter med:

Nok en turn-julekalender

SIF Turn fortsetter suksessen med julelotteri. Nå håper de mange kjøper julekalenderen til lotteriet i år også. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Foreldre og styre i Salangen IF Turn gjentar suksessen fra i fjor med julelotteri for turnforeningen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Salangen IF Turn har vært en aktiv forening gjennom mange år. I fjor bestemte foreningen seg for å gå nye veier for å skape ekstra inntekt til laget, før jul. - Vi har ambisjoner om å være et lavterskel tilbud der det er plass og rom til barn og ungdom i alle aldre. Et av virkemidlene for dette er å holde medlems- og treningsavgifter lave, samt ha lite dugnader, sier Renate Chruickshank til nettavisen.

Driftskostnader

Men for at turnforeningen skal ha gode utviklingsmuligheter i fremtiden trengs det inntekter. - Vi må ha inntekter for å vedlikeholde apparater og utstyr. Og det koster dessverre. Vi har fått sponset masse fine premier av det lokale næringslivet, og vi har også i år utarbeidet et eget desember lotteri, sier Renate Chruickshank. Hun understreker at trekning foretas daglig i desember og legges ut på SIF Turns nettsider. I tilegg blir en fullstendig trekningsliste hengt opp på butikkene i januar til neste år. - I ukene som kommer vil turnerne komme på dørene til folk i Salangen. Vi håper dere tar godt i mot turnene og støtter de med å kjøpe en kalender, avslutter Renate Chruickshank.