Salangen-Nyheter

Tapte 0 - 5 mot Hamna

Nok et hjemmetap for Salangen

Salangen tapte sin andre hjemmekamp for sesongen. Lørdag møtte de Hamna på Idrettsheia i 4.divisjonsoppgjøret. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Lørdag klokken 14.00 sto et nytt 4.divisjonsoppgjør på agendaen på Idrettsheia i Salangen. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Tromsø- laget Hamna var kommet for å sikre seg ferske poeng i divisjonen. På hjemmebanen til Salangen møtte de motstand, men etterhvert fant bygutan ut hvordan de skulle sørge for mål på motstanderen Salangen.

Det resulterte i flere sjanser på målburet til Salangen som ble voktet av keeper Jørn Ivar Kroken. 8 minutter ut i kampen kommer første målet til Hamna, og det er Trygve Kristoffersen som sørger for 0-1 ledelse til gjestene. De neste målene kommer 22 minutter og 25 minutter ut i kampen for Hamna, som til pause har en suveren ledelse på 0-3 ovenfor Salangen.

2.omgang

Ut i andre omgang når det er spilt 83 minutter kommer 0-4 målet til Hamna, skåret av Sindre Risnes Åbodsvik. Men det siste 0-5 målet til gjestene kommer i siste innspurt av kampen når 90 minutter er spilt, og like etter blåser Kvaløya-dommer  Trond Alexander Haug av kampen, og sluttresultat blir 0-5 til gjestene.

Salangen-spiller Eirik Mansverk ble kåret til dagens SIF- gutt av en jury på Idrettsheia. Vel fortjent!.