Salangen-Nyheter

Aktiv IT innfrir strenge vekstkrav:

Nominert til Gaselle

Daglig leder ved Aktiv IT, Kjell Arne Molund er stolt over at bedriften er nominert til Gaselleprisen 2017. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN/TROMSØ: Salangen-bedriften Aktiv IT er i år blitt nominert til den prestisjetunge Gaselleprisen for Troms 2017. De har innfridd de strenge kravene som er satt for nomineringen og er stolte av at deres arbeid blir lagt merke til.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Gaselleprisen er en pris som Dagens Næringsliv deler ut hvert år i forbindelse med den årlige Gasellekonferasen. Kravene for å bli nominert er strenge, men Aktiv IT har bestått kravene med glans. I hovedsak går kriteriene ut på resultat- og omsettingsvekst over en viss periode. - Siden 2013 har Aktiv IT doblet omsettingen sin hvert år, forteller daglig leder ved Aktiv IT, Kjell Arne Molund.

Takker kunder og ansatte

Molund tror det er flere grunner til at bedriften har oppnådd en slik suksess, først og fremst gjorde bedriften en grundig strategieffektivisering hvor de gjorde flere tiltak og endringer i tillegg til å etablere en ny forretningsplan og omstrukturerte interne systemer. Men Molund legger ikke skjul på at det er først og fremst hans kunder og hans ansatte som skal takkes for at de har bestått kriteriene. Listen over hvem som er nominert blir publisert den 25. oktober.