Salangen-Nyheter

Fredag blir det Boknafiskfestival:

Nordnorsk mat og viser

– Det blir en del fra konserten vi spilte på Panorama, pluss en del viser fra folkegruppa Boknakaran, som blant annet Hortensia, Erling Jarl, Rakarpia fra Yttersia og Norkjosbotenvisa, sier talsmann for Baluba, Nils Arne Sjøseth.

SJØVEGAN: Fjellkysten Gjestehus igjennopptar tradisjonen med Boknafiskfestival. Denne gangen akkompagnert med kjente og kjære viser, blant annet sanger av Boknakaran, fremført av visegruppa Baluba fra Salangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Den 12 mai har visegruppen Baluba fra Salangen blitt forespurt om å spille på Fjellkysen Gjestehus, og har takket ja til tilbudet. – Det blir en del fra konserten vi spilte på Panorama, pluss en del viser fra folkegruppa Boknakaran, som blant annet Hortensia, Erling Jarl, Rakarpia fra Yttersia og Norkjosbotenvisa, sier talsmann for Baluba, Nils Arne Sjøseth. De tar også med den siste sangen av Jan Arvid Hansen, - Den finaste sangen.

Store sko å fylle

Tidligere er det Boknakaran som har stått for musikken denne kvelden, og Sjøseth forteller at han har spilt sanger av Boknakaran før så han er ganske trygg på at det blir bra, og legger til at han har stor respekt for Nord-Norske visepioneerene. Det hele starte klokken 20.00, og håper det blir mye folk som kommer for å høre på. Det blir først bespisning og pause før de setter igang, og har ca 15-16 låter på reportoaret. – Baluba inneholder de samme folkene som spilte på Panorama, i tillegg blir Tonje Utmo også med denne gang, forteller Nils Arne Sjøseth til nettavisen.