Salangen-Nyheter

Ny butikk på Sjøvegan

Det foregår ting i lokalene der bokhandelen på Sjøvegan tidligere var. Huseier Rolf Hegge ønsker ikke å gå ut med hva som skal bli i lokalene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Spekulasjonene blant folk i Salangen har vært mange den siste tiden. Det foregår byggeaktivitet inne i de gamle lokalene til Bok og papirhjørnet på Sjøvegan. Etter det Salangen-Nyheter kjenner til i fra kilder har det vært omlegging av strøm i bygget. Og hva kan vel da være mer naturlig enn at en elektriskbutikk kan se dagens lys i lokalene. Nettavisen har vært i kontakt med daglig leder for Jensen Elektriske i Lavangen, Tormod Berg. Han ønsker ikke å kommentere når tid man eventuelt skal flytte butikken i Lavangen, over til Salangen. For det er ingen tvil lengre. Jensen Elektriske skal til Sjøvegan, i følge sterke kilder Salangen-Nyheter har vært i kontakt med.

Har prøvd seg før

Tidligere har Jensen Elektriske hatt butikk på Sjøvegan. Men da var butikken på Strandsenteret. Daglig leder den gang var Bjarne Dahlberg som på sin tid også drev Sjøvegan Elektro. Jensen Elektriske-butikken ble etter noen år lagt ned, på grunn av dårlig omsettning på Sjøvegan. Men nå prøver man på nytt i regionsenteret Sjøvegan. - Vi blir å komme nærmere tilbake til media, med informasjon om hva som skal skje, når alt er på plass, forteller Tormod Berg ovenfor nettavisen. Heller ikke huseier Rolf Hegge vil fortelle noe om hva som skjer i hans lokaler på Sjøvegan. - Nei, vi holder på å arbeide der nå, mer vil eg ikke si, sier han til nettavisen.