Salangen-Nyheter

Går fra 2.vara til fast medlem:

Ny fylkesrepresentant

Kim Håkon Pedersen, som også er hovedtillitsvalgt for Fagforbundet i Salangen, blir fast fylkestingsrepresentant i kommende periode. ARKIVFOTO: KARI TVEIT

SJØVEGAN: Etter kommune- og fylkestingsvalget ble det klart at Kim Håkon Pedersen fra Salangen, kom inn i fylkestinget som 2. varamedlem. Når posisjonene i går ble endret i forhold til nytt fylkesråd, så havnet Pedersen som fast medlem på fylket i de fire kommende år.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I går formiddag ble det klart hvem som fikk plass i det nye fylkesrådet for Troms fylkeskommune i de kommende fire årene. Samtidig ble kabalen over hvem som kommer inn i fylkestinget endelig. - Det er nå klart at jeg går fra å være 2. vararepresentant til å bli fast representant i Troms Fylkesting. Dette blir jo både spennende og utfordrende, men jeg ser jo også på dette som en arena for å lære mer og utvikle meg selv. Så jeg skal være med å bidra positivt for Salangen kommune, mens jeg sitter som representant for hele Troms fylke, sier Kim Håkon Pedersen til nettavisen.

Fortsetter

Den nye fylkestingsrepresentanten fra Salangen vil selvsagt fortsette i sin jobb i Fagforbundet i Salangen. - Det er helt klart at jeg fortsetter som hovedtillitsvalgt for Fagforbundet og nå vet jeg at det er tre andre som også er inne i fylkestinget som har bakgrunn som hovedtillitsvalgt i andre forbund. Verdien av det jeg har fra Fagforbundet tar jeg jo med meg videre. Nå ser jeg frem til en spennende og lærerik tid fremover, avslutter Pedersen.