ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Stillingen er nå besatt:

Ny leder i Polar Park

Det er Jens-Kristian Dybwad som er blitt tiltrodd ansvaret med å lede verdens nordligste dyrepark.

SALANGSDALEN: Nå er stillingen for ny daglig leder i Polar Park satt. Det er Jens-Kristian Dybwad som er blitt tiltrodd ansvaret med å lede verdens nordligste dyrepark.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

I dag kom pressemeldingen fra Polar Park som nå har ansatt ny daglig leder. Det var Jens-Kristian Dybwad som fikk overta stolen etter Heinz Strathmann av de i alt tretten søkerne til lederstilligen i verdens nordligste dyrepark. I et tidligere intervju med styreleder i Polar Park, Lars Skjønnås  sa han: – Vedkomne passer stillingen, og har den rette bakgrunnen for denne jobben.

Mange fagfelt

Jens-Kristian Dybwad er utdannet kokk og tok fagbrev på Grand Royal Hotell i Narvik. Av ellers kvalifikasjoner og erfaringer har Dybwad i følge pressemeldingen tidligere erfaring fra blant annet kokk, servitør, resturantsjef, food&beverage management, kantineleder og assisterende direktør og daglig leder innen hotell restaurant og reiseliv, i tillegg til bank og finans.

Utdrag fra pressemelding:

– Hans siste jobber har vært innen bank som finansrådgiver i Postbanken/DNB og nå som leder for personmarkedet i Ofoten Sparebank. Dybwads hovedmotiv for å ha søkt på lederstillingen i Polar Park er at han savner reiselivsnæringen. Han ønsker å være del av operativ drift igjen etter mange år i bank.

Styret i Polar Park er meget godt fornøyd med at man nå får Jens-Kristian Dybwad til å lede parken og det utviklingsarbeidet man er midt inne i med nye tilbud og økt besøk til Polar Park og regionen ellers som mål.