Salangen-Nyheter

Senja-Avfall rett i lomma:

Ny nettside og mobil-app

Senja-Avfall har nå kommet med ny nettside. I tillegg har de utviklet flere tjenester for sine kunder, blant annet en mobil-app. FOTO: CHRISTEL NYHEIM/ID DESIGN.

Senja-Avfall har nå kommet med ny nettside. I tillegg har de utviklet flere tjenester for sine kunder, blant annet en mobil-app. FOTO: CHRISTEL NYHEIM/ID DESIGN.

FINNFJORDBOTN/SJØVEGAN: Ettersom Senja Avfall ønsker å kunne ha en best mulig kommunikasjon med sine kunder har de nå lansert en helt ny og moderne nettside, i tillegg til en ny app, og flere SMS tjenester.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Senja Avfall har nå kommet med en helt ny nettside. Deres nye hjemmeside har som mål å gjøre det lettere for deres kunder og abonnenter å kommunisere med avfallselskapet, samtidig som informasjon vil ligge lettere tilgjengelig. - Vi har fått ID Design på Finnsnes til å designe en helt ny hjemmeside til Senja Avfall, her har vi satt fokus på at nettstedet skal være tilpasset de forskjellige plattformer, som mobil og nettbrett i tillegg til datamaskin. Vi har nå gjort det enklere for de besøkende å få en oversikt over driftsmeldinger, nyhetsstoff og hvilke tjenester vi tilbyr, med snarveier til åpningstider, leie av containere og bedriftens kontaktside, forteller Dag Simonsen ved Senja Avfall.

Tømmevarsel på SMS

Den viktigste nye funksjonen på hjemmesiden er Min Renovasjon. Dette er en tjeneste for alle våre private abonnenter for at de skal få bedre informasjon om renovasjonsordningen. Her kan du søke på din adresse og finne ut når avfallsdunken tømmes. Du kan bestille tømmevarsel på SMS og skrive ut tømmekalender for hele året. Du kan også se hvor dine nærmeste returpunkter er, få hjelp til å sortere avfallet riktig samt sende oss melding om det skulle være behov for det.

Dag Sørensen ved Senja-Avfall AS forteller at de ønsker å gjøre det lettere for kundene å finne informasjon eller kommunisere med avfallselskapet. FOTO: PRIVAT.

Senja-Avfall mobil-app

Deres nye hjemmeside er ikke det eneste tiltaket de har gjort for å få en bedre kommunikasjon med sine kunder. De har også tatt i bruk en mobil-app som heter "Min Renovasjon". Via denne appen har man tilgang til de samme funksjonene som på "Min Renovasjon" på nettsiden, og man kan i tillegg bestille varling om tømming av avfall via appen. - Vi har også innført et nytt system som gir mulighet for en mer spesifikk type varsling, hvor vi kan sende ut melding til alle abonnenter, eller de på en bestemt rute, eller på deler av en rute, noe som vil være praktisk om det skulle oppstå situasjoner eller ruteendringer som vil berøre enkelte av våre kunder, opplyser Simonsen. Senja Avfall har også en side på Facebook, som de nå vil bli mer aktiv på, og vil også besvare kundehenvendelser der via innboks.

Annonse