Salangen-Nyheter

Gjennomført slipp fra lokale helter:

Ny singel fra Blått og Rått

Fredag morgen ble det sluppet en rykende fersk singel fra Blått & Rått; Barbeint. Låten holder et høyt nivå, både musikalsk og lyrisk.

SJØVEGAN: Fredag morgen ble det sluppet en rykende fersk singel fra Blått & Rått; "Barbeint". Låten holder høyt nivå både musikalsk og lyrisk og ligger ute nå på flere digitale strømmeplattformer.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Natt til fredag slapp Midt-Troms rockerne Blått & Rått en rykende fersk singel som heter "Barbeint". Bassist i Blått & Rått, Ronald Alertsen forteller at selv om låten nylig er kommet ut har tilbakemeldingene kommet radig inn, og de har vært positive. – Vi er selv veldig fornøyde med den. Vi har fått masse positive tilbakemeldinger, og det er vi veldig glade for. Dette er andre singlen vi slipper på under ett år, og vi har denne gangen valgt å jobbe uten tidspress, slik at vi kan ta oss tid å jobbe med hver låt til vi er fornøyde selv, sier han.

Andre singel på under ett år

Forrige singelen som bandet slapp hadde sterke røtter i Salangen; "Herrens Hus" ble sluppet 3. september i fjor for. Dette etter at bandet hadde hatt en pause på 3 år. Siden da har de jobbet med materiale til flere låter, blant annet "Barbeint". – Vi tror vi jobber med et album nå, vi har 6 - 7 låter som vi jobber med, noen mer ferdige enn andre. Denne gangen er vi selv produsenter, selv om det ikke var planlagt, men det har fungert veldig bra. Vi får jobbe i vårt tempo, noe som kommer godt frem i teksten. I stede for å skrive tekster for et helt album under klokka, sier bassisten.

Høyt nivå på teksten

Teksten til "Barbeint" har i seg selv fått mye skryt, og Ronald Alertsen tror dette kommer av at tekstforfatter og vokalist Svein Kaspersen har hatt god tid på seg til en dyp og gjennomtenkt tekst. – Det er et høyt nivå på teksten, Kaspersen synger om et aktuelt tema, men er også tvetydig slik at den er åpen for egne tolkninger, det mener jeg er en veldig viktig faktor i en god tekst, sier Alertsen avslutningsvis i intervju med nettavisen.