Salangen-Nyheter

Ny sjef for Statoil Sjøvegan

Han er 48 år, og flytter arbeidsstedet tilbake til Salangen. Brynjar Johnsen (bildet) har fra 1.mars av overtatt Statoil-stasjonen på Sjøvegan etter Nils Petter Fjeldstad. - Jeg gleder meg til å jobbe framover med stasjonen, og etterhvert utvikle den, kan Johnsen fortelle overfor nettavisen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Brynjar Johnsen har overtatt det daglige ansvaret for Statoil-stasjonen på Sjøvegan.

Han har jobbet i flere år innenfor verkstedyrket og delelager. Nå tar han steget ut, og tar over ansvaret for Statoil-stasjonen på Sjøvegan. - Jeg hadde lyst å prøve noe nytt. Samtidig som at jeg får en mye kortere vei til jobben om dagene, sier Johnsen overfor nettavisen. Han kommer fra en jobb på delelageret på Nissan i Målselv til sjefsjobb i Salangen. - Jeg kommer til å fokusere på å få verkstedet offentlig godkjent slik at man kan gjøre større reperasjoner der, sier Johnsen. Han kan videre fortelle at de ansatte ved stasjonen som Nils Petter Fjeldstad hadde, vil komme til å fortsette i tiden framover.

Utbygging

Mulighetene er mange med bensinstasjonen i sentrum. Brynjar vil på sikt få gjort ting, men ikke enda. - Nei, foreløpig vil jeg vente litt med det. Jeg må prate med huseier og høre hva som er mulighetene, så får vi komme tilbake til om det blir noe utbygging eller slikt, sier Brynjar. Han har i dag en god kundegruppe som stopper rett utenfor butikkdørene hans. Etter at Rema 1000 byggingen startet, har rutebussene vært nødt til å flytte holdeplass. Den nye holdeplassen er lagt til Statoil-stasjonen. - Det er klart, jeg merker at det økt trafikk inn på stasjonen her i den tiden før bussene skal gå. Og det markedet ønsker jeg å se på framover, sier Johnsen.

Foto: Jon Henrik Larsen

ANNONSE
Annonse