Salangen-Nyheter

Tor-Arne er endelig klar for....

Ny sommer i Elvelund

På bildet: Tor-Arne Chruickshank er endelig klar for en ny sommer i Elvelund. FOTO: JON HENRIK LARSEN

I dag åpner Tor-Arne Chruickshank (bildet) Elvelund Camping for sesongen. Det har vært mye arbeid i den siste tiden for å gjøre campingen klar. Nå er camping-sesongen fyllt opp med glade gjester.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I år er det 21 år siden Elvelund Camping åpnet for første gang. Tor-Arne Chruickshank ser fram til nok en fin sommer i Salangen med hyggelige gjester og godt fiske i elva, og ønsker alle velkommen. I åpningshelgen er det mange personer som kommer på besøk, og det er allerede noen som har funnet seg til rette på campingen.

Åpen kafe

Kafeen skal være åpen hver dag i uken, fra klokken 10.00 til 23.00, og vil også i år tilby alt fra brus, kaffe, snacks med mer. – Det har vært mye styr den siste tiden. Vi har jobbet masse for å få campingen ferdig til sesongåpningen, og det nye i år er at vi har en ny løypeplass, forteller innehaver Tor-Arne Chruickshank til nettavisen.

Flere arrangementer

Det er mange muligheter for å bade og sole seg på campingen. På Rørbakkvannet og Øvervatnet er det flotte bademuligheter med fine svaberg og leirstrender. Det er også mulighet for kaiaktur, og er en flott opplevelse for store og små ! Tor-Arne leier ut havkaiaker til personer som ønsker det også i år. Elvelund Camping har et samarbeid med Garsnes Camping om båtutleie på fjorden. De leier ut båter på Nervannet og Øvervannet.

Mange gjester

Elvelund Camping har til sammen 70 vognplasser, og i hver sesong brukes rundt 40 av disse plassene av faste gjester. De fleste av de faste gjestene kommer fra Harstad, og har allerede kommet til campingen før selve starten av sesongen. Tor-Arne har store forhåpninger til Millionfisken i år, spesielt når de er fullbooket under arrangementet. – Det blir nok en bra sesong i år også. Vi er helt fullbooket i tiden fremover, så det vil nok gå kjempebra. Det vil slå alle rekorder, avslutter Tor-Arne Chruickshank.

ANNONSE
Annonse