Salangen-Nyheter

Ombyggingsprosessen på Domus i Bardu:

Nyåpning på Coop

De ansatte var pent oppstillet med røde roser i rulletrappen. FOTO: GRY MALIN MYRLAND

De ansatte var pent oppstillet med røde roser i rulletrappen. FOTO: GRY MALIN MYRLAND

SETERMOEN: Nå er trinn en i Coop`s ombyggingsprosess på Domus-senteret i Bardu fullført. I går torsdag var det duket for storstillt åpning. Både Coop- ledelse og ordfører var tilstede.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Torsdag var det åpningsfest for å feire at Coop Nord er ferdig med byggetrinn 1 i ombyggingsprossessen av Domusbygget i Bardu. Ordfører Oddvar Bjørnsen i Bardu holdt en flott tale med litt historie om hva Coop har betydd for bygda. Han fortalte også at de investeringer som nå er gjort vil gi en betydelig miljøgevinst. På bakgrunn av de endringer som er gjort vil energiforbruket på "Domusbygget" vil nesten halveres. - Dette er en festdag for bygda, sa Bjørnsen.


Masse folk

Da nettavisen kom til "nye" Coop var det allerede masse folk der og det var kø for å slippe inn. Vel inne i hallen var det sperret av med et rødt bånd og bak sto både ledelse og ordfører klare til å åpne. I rulletrappen sto alle de ansatte i den nyåpnede avdelingen pent oppstillt med roser i hendene. - Vi vil takke alle innbyggerne for tålmodigheten de har vist i denne prossessen, men vi vil spesielt takke de flotte menneskene som jobber her. For å få dette til, og få åpnet i tide så har de stått på hver dag, morgen som kveld og til og med i helger. De er fantastiske, sa regiondirektør Ole Dahlbakk.

Det ble servert både kake og kaffe til kundene, under nyåpningen. FOTO: GRY MALIN MYRLAND

Fase1

Nå er fase 1 ferdig og hele andre etasje er tatt i bruk. Her finner vi 1600 kvadratmeter butikklokale. Her har vi elektro, sport1, manufaktur, garn, gaver, gardiner og barneutstyr. Det er et stort, åpent og lyst lokale som åpner seg når man kommer opp rulletrappen. Man får et inntrykk av at alt er blitt så veldig mye større og luftigere. De ansatte gleder seg også over åpningen, og torsdag ble det servert både kake og kaffe til kundene.

Det var bare smilende ansikter å se på de ansatte på Coop- åpningen torsdag i Bardu. FOTO: GRY MALIN MYRLAND


Fase2

Både regiondirektør Ole Dalbakk og lederen for Coop Nord Kjell Olav Pettersen var veldig fornøyde med åpningen og sier at dette er et viktig marked for bygda. - Med denne utbyggingen er vi med på å videreutvikle tilbudet i hele regionen samt trygge arbeidsplassene i Bardu, sier regiondirektør Ole Dahlbakk. Nå er de godt i gang med fase to og hvis alt går like bra som det har gjort nå er vi klare for åpningen av storstua i 1- etasje i slutten av november i år. - Vi kan ikke garantere at alt går på skinner, men vi er nesten helt sikre på å nå tidsfristen vi har satt oss, sier regiondirektøren.


Andre marked

Nå er de snart i mål med ombyggingen fra Coop Mega til Coop Extra med økte lokaler og større utvalg. Dermed har enda en butikk fått et løft. - Vi skal være konkurransedyktig på alle marked vi er på og gjøre alle våre butikker så gode som mulig, sier en tydelig fornøyd Ole Dahlbakk og er enig i ordførerens ord. "Dette har vært en festdag for Coop og Bardu".

Annonse