Salangen-Nyheter

Nye kommuner til Studiesenteret

Daglig leder for Studiesenteret.no i Salangen, Lars Utstøl (bildet) er glad for at nye kommuner har tilsluttet seg studieringen. - Nå har vi fått med flere kommuner fra Oppland fylke, sier Utstøl.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

På bildet:

Daglig leder, Lars Utstøl i Studiesenteret.no er glad for at flere velger å bli med i studieringen.

Nå har flere kommuner i Oppland blitt med i Studiesenteret.no. Det er Lillehammer, Gausdal og Øyer som gjennom Opus Lillehammer har tegnet medlemsavtale. - Det er veldig positivt, sier Lars Utstøl i Studiesenteret.no. Etterhvert har antall kommuner i Norge som har valgt å bli med i "ringen" blitt større og større.

Kan lett tilpasse seg

Leder for OPUS Lillehammer, Aril Bjørkøy har en enkel grunn for at de har blitt medlem i Studiesenteret.no. - Det er to hovedgrunner til vår innmeldelse. For det første har vi flere voksne som ønsker høyskoleutdanning som ikke Høyskolen i Lillehammer kan tilby. For det andre er det slik at mange voksne ikke kan tilpasse seg et opplegg ved et campus, men trenger mer fleksible opplegg slik som vi nå kan tilby gjennom Studiesenteret.no. OPUS Lillehammer har så langt kun tilbudt videregående utdanning og fagskoleutdanning for voksne. Med høyskoletilbud vil man være enda nærmere å kunne se den enkeltes kompetansheving i et livslangt perspektiv, avslutter Aril Bjørkøy.

Foto: Jon Henrik Larsen

Annonse