Salangen-Nyheter

På ordførerkontoret i Lavangen:

Nye lokale gardiner

Disse flotte, samisk inspirerte gardinene er kommet opp på kontoret til ordføreren i Lavangen kommune.

TENNEVOLL: Ordfører- kontoret i Lavangen har fått en liten ansiktsløftning, etter at gardinene til lokal designer Anne Gerd Eira kom opp.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det Anne Gerd Eira på Fossbakken, og hennes selskap GeA-Design som har produsert de nye gardinene på ordførerkontoret til Erling Bratsberg i Lavangen. I går fredag kom gardinene på plass, og ordføreren var fornøyd med resultatet. - Det ble skikkelig fint. Jeg ønsket og ha lokalt produsert gardiner på kontoret mitt, sier Bratsberg til nettavisen. Det er en stund siden han bestilte gardinene, og i går kom de.

Ikke på alle kontor

Ordføreren har ingen planer om å skifte ut gardinene på alle kontorer på servicebygget på Tennevoll. - Nei, har ikke planer om det. Tenker folk skal bestemme selv ka de skal ha på kontorene sine, sier Bratsberg.

Unikt design

Anne Gerd lager produkter i glade farger. Det er hennes varmemerke. - Jeg produserer samisk inspirert interiørartikler,som løpere, putetrekk, gardiner etc. Samt produkter til barn. Har mange flere idèer på produkter til store og små, sier Anne Gerd Eira på firmaets Facebook- side.