Salangen-Nyheter

Sjøvegan videregående skole i Salangen:

Nye spennende linjer

Rådgiver ved Sjøvegan videregående skole, Gunnar Sæbø forteller at det betyr mye for skolen og få disse nye utdanningstilbudene. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Sjøvegan videregående skole utvider nå det yrkesfaglige utdanningstilbudet. Det blir tilbud innenfor informasjonsteknologi og medieproduksjon, samt salg, service og reiseliv. Mulighetene er mange og søknadsfristen er nå den 1. mars.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I forbindelse med det som heter fagfornyelse, er det nå kommet nye utdanningsløp til Sjøvegan vidergående skole. - Informasjonsteknologi og medieproduksjon er egentlig todelt i et videre løp. Det første året er jo grunnleggende, og videre i det neste året vil det jo være mulig å satse videre på IT (informasjonteknologi), noe som går på blant annet alt teknisk i forhold til servere og den type ting. Medieproduksjon går på alt innefor media og grafikk, så ønsker du deg en utdanning innen for IT eller mediefaget er dette et klokt valg, og hvor det ligger forskjellige fagbrev i andre enden, sier rådgiver Gunnar Sæbø ved Sjøvegan videregående skole til nettavisen.

Styrker skolen

Det og få nye linjer og et bredere utdanningstilbud vil være med på å sikre og styrke Sjøvegan vidergående skole som utdanningsarena fremover. - Det er klart det betyr mye for skolen, men også for lokalsamfunnet og næringslivet her, for vi trenger jo denne typen kompetanse. Men vi har jo også fått ei ny linje som heter salg, service og reiseliv, som også vil være spennende og kan gi mange muligheter hvor både fordypning og videre påbygging er mulig. Blant annet vil dette være et perfekt program for deg som vil starte egen bedrift, arbeide på kontor, innenfor turisme og reiseliv. Mulighetene er mange, men det haster å søke, da søknadsfrister går ut 1. mars. Et spennende nytt utdanningstilbud som vi ser frem til fra høsten 2020, hvor det ligger mer informasjon på vilbli.no, avslutter rådgiver Sæbø til nettavisen.