Salangen-Nyheter

Lavangen-bedrift ekspanderer:

Åpner byggevareforretning i Dyrøy

Fra venstre: Daglig leder Lars Petter Nilssen, Lavangen byggeindustri AS, sammen med omstillingsleder Stig Stokkland og styreleder Marit A. Espenes fra VOX Dyrøy. Nå har de jobbet fram en etablering som Dyrøyværingene sårt har savnet. Byggevareforretningen lokaliseres på Bergan og åpner til sommeren.
 Foto: Privat

Fra venstre: Daglig leder Lars Petter Nilssen, Lavangen byggeindustri AS, sammen med omstillingsleder Stig Stokkland og styreleder Marit A. Espenes fra VOX Dyrøy. Nå har de jobbet fram en etablering som Dyrøyværingene sårt har savnet. Byggevareforretningen lokaliseres på Bergan og åpner til sommeren. Foto: Privat

Lavangen Byggeindustri AS utvider sitt satsingsområde og etablerer byggevareforretning på Bergan i Brøstadbotn.

Publisert:

Sist oppdatert: 10.02.2023 kl 00:53

Annonse
Annonse

Selskapet driver butikk både i Lavangen og Bardu i Byggfag-kjeden, og ekspanderer nå med byggevareutsalg og VVS-avdeling til Dyrøy. Med seg på laget har de rørleggermester Bjørn Erik Nilsen, som er bosatt i kommunen. Juridisk navn på selskapet blir Dyrøy Byggeindustri AS.

- Dette er et veldig spennende markedsområde for oss som vi har stor tro på. Vi ønsker å tilby et komplett sortiment av produkter innenfor bygg og VVS. Dette skal vi gjøre sammen med ei kunnskapsrik og motivert gruppe ansatte som vi håper å rekruttere lokalt, uttaler daglig leder i Lavangen, Lars Petter Nilssen til nettavisen.

Har blitt godt mottatt

Nilssen er veldig fornøyd med måten han er blitt møtt på fra Dyrøy kommune og sier det har gått veldig raskt fra kontakten ble etablert, til de hadde bestemt seg for å satse.

Dermed blir det på nytt liv og røre på Bergan i lokalene til Alf Jenssen og Hilde Espejord, som huset en vellykket byggevareforretning helt frem til 2013.

Lokalene skal pusses opp og inneholde både byggevare (Byggfag) og VVS-avdeling (VVS-eksperten). Målet er åpning av «BYGGFAG Dyrøy» før sommeren.

Støttes av omstillingsprosjekt

Styreleder i VOX Dyrøy og ordfører i Dyrøy kommune, Marit A. Espenes, er selvsagt veldig fornøyd med nyetableringen som nå skjer.

- Dette har Dyrøy-samfunnet virkelig savnet! Vi ser enorme muligheter for å skape liv og røre i Dyrøy når vi nå får bedre tilgang på byggevarer og håndverkertjenester. Nå må vi bare hjelpe til med å finne en lokal driver, oppfordrer ordfører Marit A. Espenes.