Salangen-Nyheter

Hyggelige redaksjonsbesøk

Blomster og varme klemmer

Vera Gran Vanghol (t.v) og Mette Gran Fredriksen (t.h) besøkte redaksjonen i Salangen-Nyheter i forrige uke og gav samtidig redaktøren Jon Henrik Larsen (midten) en varm god klem, og en klar oppfordring om å fortsette det gode arbeidet med avisen. Foto: Ida Marlén Svendsen

Det har i den siste uken vært flere hyggelige besøk innom i redaksjonen til Salangen-Nyheter. Noe som er svært hyggelig!.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 18.08.2022 kl 09:51

Det er slutten på ferietiden og samfunnet begynner og gå tilbake til normal hverdag igjen. Men enda er det en del feriegjester som er i Salangen, og flere har i de siste ukene av juli og starten av august, vært innom redaksjonen til nettavisen for å hilse på, og gi uttrykk for at nettavisen Salangen-Nyheter en viktig formidler av nyheter og hendelser fra Salangen kommune, men også fra regionen forøvrig.

Fast leser

May Eriksen som bor i Salangen, er en av mange som leser Salangen-Nyheter daglig. Det er viktig for henne med lokalt nyhetsstoff og med en redaksjon som følger opp det frivillige arbeidet og fremhever det i Salangen-samfunnet på en slik måte som Salangen-Nyheter har gjort i 22 år.

- Jeg har alltid hatt et godt samarbeid med Salangen-Nyheter og redaktøren. Da jeg var daglig leder for Salangen Aktivitetssenter og Frivillighetssentral (SAFA) tilbake i tid, var nærheten og kontakten med redaksjonen i mediehuset viktig for oss, for å fremheve den aktiviteten vi hadde da, og har i dag på sentralen, sier May Eriksen. Hun hadde med seg blomster til redaksjonen og menneskene som bidrar i Salangen-Nyheter. Blomsten ble tatt godt i mot av redaktør Jon Henrik Larsen.

May Eriksen er salangsværing og fast leser av nettavisen Salangen-Nyheter hver dag. Hun har sett viktigheten av det gode arbeidet som avisen gjør den tiden hun var daglig leder for Salangen Aktivitetssenter og Frivillighetssentral (SAFA). I forrige uke var hun innom med blomster til redaksjonen. Foto: Ida Marlén Svendsen

Varme klemmer

Salangen-Nyheter leses over hele Norge. Også i Lørenskog bor en dame som daglig er innom nettavisen. Vera Gran Vangol har familie i Salangen igjennom bror Kåre Gran Fredriksen. Han er gift med Mette Gran Fredriksen. Begge bor i Bekkebotn i dag.

Vera og Mette stakk innom nettavisens redaksjon for å hilse på, og understreke hvor viktig Salangen-Nyheter er som nyhetsformidler og for Salangen- samfunnet.

- Jeg leser avisen hver dag, og har fulgt med fra start. Det er givende, og når jeg nå var nordpå så ønsket jeg og komme innom og besøke dere. Dere gjør en fenomenal jobb!, sier Vera Gran Vanghol. Både hun og Mette gav redaktør Jon Henrik en god varm klem.

- Jeg kunne ikke ha ønsket noen bedre lesere enn dette. Kommer innom med blomster og deler varme klemmer til meg, er rørende. Jeg takker så mye for det, sier Larsen og smiler.