Salangen-Nyheter

Mediehusets åpningstider:

- Vi ønsker alle velkommen innom!

Det skjer hele tiden noe innenfor dørene på mediehuset i Kongsveien 62. Her er det Are Apeland og Harald Hellum som forbereder opptak av et innslag.
 Foto: Marilee Goulet

Det skjer hele tiden noe innenfor dørene på mediehuset i Kongsveien 62. Her er det Are Apeland og Harald Hellum som forbereder opptak av et innslag. Foto: Marilee Goulet

Det er mange som stadig har lyst til å komme innom redaksjonen i Salangen-Nyheter. Men ikke alle er klar over åpningstidene som gjelder.

Publisert:

Annonse
Annonse

Redaktør Jon Henrik Larsen ønsker derfor å gå ut med dette på våre nettsider, slik at folk kan vite når tid kontoret er åpent om hverdagene.

- Vi har flere som har kontaktet oss, og som dessverre har møtt stengte dører. Vi har litt begrenset med åpningstid, men vi har en fast tid vil forholder oss til nå, og vi håper publikum kan benytte seg av denne, for å stikke innom for en prat eller en kaffekopp og litt nyhetssnakk, sier Jon Henrik og smiler.

Salangen-Nyheter's kontorer i Kongsveien 62 på Sjøvegan, har åpent mandag til og med fredager fra kl. 11:30 til kl. 15:30!

PS!! Visste du at vi også tilbyr fotografering til identifikasjonskort, nødpass, ledsagerbevis eller handikap-parkeringskort?. Ta kontakt med oss på telefon 957 900 86 for timebestilling.