Salangen-Nyheter

Posten gjør endringer i distribusjonen for Salangen og Lavangen:

Vil kjøre ut posten fra terminal i Bjerkvik

Fra og med 1.mars vil posten til innbyggerne i Salangen og Lavangen kommuner bli kjørt ut ifra Postens terminal i Bjerkvik i Narvik kommune. I dag kjøres posten ut ifra Postens distribusjonshus på Setermoen.
 Foto: Rune Stoltz Bertinussen, NTB

Fra og med 1.mars vil posten til innbyggerne i Salangen og Lavangen kommuner bli kjørt ut ifra Postens terminal i Bjerkvik i Narvik kommune. I dag kjøres posten ut ifra Postens distribusjonshus på Setermoen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen, NTB

Fra og med 1.mars vil Posten gjøre endringer i forhold til hvor posten skal kjøres ut ifra til husstander. I dag er det utkjøring fra Setermoen, men fra mars vil dette skje fra Bjerkvik blant annet for Salangen og Lavangen sin del.

Publisert:

Annonse
Annonse

Det er avisen Nye Troms som skriver om dette.

I dag mottar postkundene i Salangen og Lavangen sin post etter at den blir distribuert på Setermoen. Nå blir distrubusjonshuset på Setermoen lagt ned fra og med 1.februar. Dette i forbindelse med Postens jobb med å optimalisere sine distribusjonsløsninger.

I følge artikkelen i Nye Troms vil ikke postkundene i Salangen og Lavangen merke noe forskjell på at posten nå skal kjøres ut i fra Bjervik i Narvik kommune, i forhold til Setermoen i Bardu.

- Det blir en langt større robusthet ved disse distribusjonsstedene i Bjerkvik og i Andslimoen. Vi blir ikke så sårbare som i Bardu ved for eksempel sykdom og feil på bilene. Er det en person ute i fravær på Setermoen er jo så mye som 25 prosent da berørt der. Så vi tenker mer sårbarhet enn økonomi når vi avvikler omlastingsstedet i Bardu, sier distriktssjef i Posten Norge, Karl Henrik Karlsen til avisen Nye Troms.