Salangen-Nyheter

Revylaget Kvæsmebolet:

Nykvæssa stikk til lokalsamfunnet

Lørdag 3.desember spilte revylaget Kvæsmebolet på Ibestad sin revy "Mæ nykvæssa brodd" som har blitt utsatt opptil flere ganger.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 15.12.2022 kl 23:41

Annonse
Annonse

Redaktøren beklager..

Denne forestillingen fant sted i starten av desember. På grunn av tekniske utfordringer hos redaksjonen har reportasjen ikke kommet på trykk før nå, 15.desember.

Dette beklager vi på det sterkeste!.


Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves heter det. 214 personer fikk med seg revyforestillingen i Ibestad kulturhus denne første lørdagen i desember.

Det var ingen tvil om at koronaen var ett av temaene som gikk igjen i revyforestillingen til de 10 skuespillerne på scenen. Men også de siste års hendelser i Ibestad-samfunnet var tatt med og sett på med et skrå-blikk.

Det er ikke alle besøk hos legen som er like lett å forstå og forklare. Det fikk publikum se i denne sketsjen på legekontoret. Her er revyskuespillerne Steffen Fleistad (t.v) Heidi Oldervik (midten) og Halvard Holmen (t.h).
 Foto: Jon Henrik Larsen

Det er ikke alle besøk hos legen som er like lett å forstå og forklare. Det fikk publikum se i denne sketsjen på legekontoret. Her er revyskuespillerne Steffen Fleistad (t.v) Heidi Oldervik (midten) og Halvard Holmen (t.h). Foto: Jon Henrik Larsen

I pausen på forestillingen samarbeidet revylaget med sangkoret Fjellklang som hadde ansvar for kafe og bevertning til publikum.

Se videoreportasje fra revyen øverst i artikkelen!

Revyskuespiller Torunn Trane kom med sine meninger om Pride-arrangementer og hva det egentlig må bety?.
 Foto: Jon Henrik Larsen

Revyskuespiller Torunn Trane kom med sine meninger om Pride-arrangementer og hva det egentlig må bety?. Foto: Jon Henrik Larsen

Annonse